Jól Neveld a Sárkányod!
Új csoport indul!
- Hogyan segítheti a kommunikáció a gyógyulásunkat?
6+1 alkalmas online program
Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter vezetésével
Kezdés: 2020. 10.16.   10:00 – 12:00

A nagyszámú jelentkezésre való tekintettel még egy „Jól neveld a sárkányod!” csoportot indítunk!

Daganatos betegként gyakran előfordul, hogy kiszolgáltatottnak, eszköztelennek érezzük magunkat.

Az ismerőseink, barátaink, családtagjaink körében új kommunikációs utakat kell találnunk a betegség helyzetében. Ráadásul az orvos - beteg kommunikációra sajnos ma jellemző, hogy bántó, megterhelő, és bizony sokszor mindkét oldalról sikertelen. 

Pedig tudományos adatok is bizonyítják, hogy a gyógyító csapattal való jó kapcsolat, a megfelelő együttműködés növeli a sikeres megküzdés lehetőségét. Ahogy a beteg optimista hozzáállása is gyógyító erőt rejt, amit a család, a barátok támogatása nagyban ösztönöz.

A környezetünkkel való harmónia, a zavartalan együttműködés a külvilággal mindannyiunkban élő, természetes vágy. Eközben életünk során rengeteg energiát fordítunk a harcokra, amiket a minket bántó, elnyomó helyzetek ellen vívunk. Vagy épp az ilyen helyzetekben kialakuló tehetetlen őrlődés, csendes elviselés, esetleg szégyen viszi el az erőnket. Ám ha a nehéz helyzeteket sikerül méltón és könnyedén kezelni, ez a belső erő, ez az energia a könnyed és örömteli pillanatokra fordítható. Kommunikációnk minősége így életünk minőségét alapozza meg. 

A „Jól neveld a sárkányod!” program célja megtalálni és bejáratni a méltó és eredményes önképviselet módját a kifejezetten nehéz helyzetekben is. Segít átgondolni, hogy miként bánjunk másokkal ahhoz, hogy a történéseket javunkra fordítsuk, hogyan lehetünk eredményesebbek a problémamegoldásban, hogyan hozhatjuk ki a rossz helyzetekből is a lehetőségekhez képest a legjobbat, hogyan működhetünk együtt másokkal, s hogyan legyünk képesek tenni önmagunkért.

Ne késd le "Koránkelő" kedvezményünket!

Kiknek szól?

Augusztus végén nagy sikerrel zárult az "Összehangolva a Simonton-módszerrel" elnevezésű online programunk, mely abban segített, hogy elinduljunk  az úton, ahol feltárhatjuk rejtett erőforrásainkat, felfedezhetjük a gyógyító képekben rejlő erőt. Ahogy a program zárásakor ígértük, a csoportok sorát most egy új területtel, a kommunikációs témájával folytatjuk. (Miközben rendszeresen indulnak "Összehangolva a Simonton-módszerrel" programjaink is.)

 

Ugyanakkor a „Jól neveld a sárkányod!” online program nyitott minden jelentkező felé, aki szeretné fejleszteni kommunikációját, az önmagáért való kiállás képességét az élet legkülönbözőbb helyzeteiben. Legyen szó családi konfliktusokról, munkahelyi nehézségekről, vagy éppen egészségügyben zajló szituációkról.

Ár, időpont, feltételek

A 6+1 alkalmas, online kurzus 2020. október 16-án indul, minden héten pénteken, 10:00-12:00 zajlik majd, 7 héten át.


A regisztráció határideje 2020. október 8.-a, vagy a létszám beteltéig. A csoport minimum 8, maximum 14 fővel indul, a regisztráció 14 főnél lezárul, ezután várólistára lehet feliratkozni.

„Koránkelő” kedvezmény: ha október 2-ig fizetsz, az ár 23.500 Ft

Teljes ár: 28.000 Ft (fizetési határidő 10.08.)

Részletfizetési lehetőség: 3 x 10.000 Ft (fizetési határidők: 10.08. - 10.19.- 11.02.)

A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány. A csoport összetétele és a betegséged jellege is befolyásolhatja, hogy ezt a programot, vagy esetleg mást ajánlunk neked. Ha regisztrálsz a programra, az alapítványunk munkatársai megkeresnek a megadott elérhetőségeid egyikén és sor kerülhet egy 5-10 perces első kapcsolatfelvételre telefonon vagy online Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterrel, amennyiben korábban nem vettél részt a doktornő bármely programján vagy rendelésén. (Díját a részvételi díj tartalmazza.)

Felhívjuk figyelmed, hogy az ezen a felületen tett jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha lezajlott szükség esetén ez az első szóbeli kapcsolatfelvétel a doktornővel, és a részvételi díj megérkezett az Alapítványunk számlájára. Miután regisztrálsz a programra, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük jelezd a szervezes@drprezenszki.hu címen!

Jelentkezz most!

Hogyan tudsz jelentkezni? 

Csak klikk a gombra, töltsd ki a regisztrációs űrlapot és már készen is vagy!

Amire szükséged lesz:

szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik

Amiben segítünk:

A csoport a Webex videótalálkozókra fejlesztett felületén zajlik. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. Az eszköz beállításához segítséget nyújtunk felhasználói leírással és szükség esetén telefonon, e-mailben is. 2020.10.09-án technikai találkozót tartunk, ahol ki tudod próbálni, milyen is az online térben találkozni, ha nincs még benne tapasztalatod.

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot:

szervezési kérdések:  szervezes@drprezenszki.hu

pénzügyi kérdések:  osszehangolva@drprezenszki.hu

szakmai kérdések:  info@drprezenszki.hu

 

A regisztrációkor megadott adataidat az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük és szolgáltatásunkat az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően nyújtjuk. Ezeket a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Ne maradj le, regisztrálj most!

Megkérdeztük korábbi csoportjaink résztvevőitől, hogy mit adott nekik a csoport?

Ajánlom szükségtelen feszültség helyett a mindennapi kellemetlen szituációkra! Hatékonyságának titka talán abban rejlik, hogy a megküzdési technikák begyakorlása az életből vett valós példákon keresztül történt. Már a képzés alatt magamon jól mérhető változásokat tapasztaltam. A téma komoly, a légkör mégis családias és támogató.

T. János

Biztos, hogy hamarabb kellene kezdeni erről beszélni, ezt a technikát elsajátítani, a problémákat feltérképezni és a téves felfogásokat megfogalmazni, nem akkor, amikor már a gyógyuláshoz kellenek. Az apró eredmények és a többiek példái újabb lendületet adnak.

P. Júlia

Megerősítést adott, hogy nem tudunk megfelelni mindenkinek, és nem is kell. És tudni kell nemet mondani is. Meg kell tanulnunk magunk igényeire figyelni, és magunkon változtatni, ha szükséges, mivel mást nem tudunk megváltoztatni. Bevált a technika, hogy amin nem tudok változtatni azzal ne foglalkozzam, engedjem el. Ez a múltamra is igaz 😊

A. Katalin

Jelentkezz most!

Copyright: www.drprezenszki.hu . Minden jog fenntartva!

A weboldal bármely tartalma, szöveges, képi vagy egyéb eleme csak a jogi nyilatkozatban foglalt feltételek mellett használható fel.

Az ÁSZF ide kattintva, az Adatkezelési Tájékoztató pedig itt olvasható,

Kapcsolat: szervezes@drprezenszki.hu  

Webdesign: Bárd Noémi Polli , bard.n.pr@gmail.com

  • Facebook