top of page
Összehangolva - Gyógyít a képzeleted! alapítvány

Sok év szakmai munka és tapasztalatgyűjtés után, pályám fontos állomásaként és életem meghatározó pillanataként 2019.12.12-én aláírtam az "Összehangolva - Gyógyít  a képzeleted!" Alapítványunk megalakulásáról szóló dokumentumokat.

A daganatos betegség még mindig szomorúan előkelő  helyen szerepel a betegségek listáján. Az is mindennapi tapasztalatunk, hogy az érintettek és családjuk sokkal kevesebb valódi támogatást kapnak, mint amennyire ebben a  komoly megpróbáltatással járó helyzetben szükségük lenne.

A segítségnyújtás keretein gondolkodva a közhasznú alapítvány tűnt megfelelőnek számunkra, hogy támogatást szerezzünk az alapító okiratunkban megfogalmazott céljaink megvalósítására:

  • daganatos és egyéb krónikus betegek pszicho-szociális rehabilitációja,

  • daganatos és egyéb krónikus betegségekkel küzdők és hozzátartozóik számára fejlesztő és tanácsadó programok szervezése,

Zsuzsa2_szűk.jpg
  • daganatos és egyéb krónikus betegek számára önismereti és terápiás módszerek oktatása,

  • daganatos és egyéb krónikus betegek képesség fejlesztésére,  egészségtudatos magatartás kialakítása,

  • betegközösségi csoportok létrehozása, melyek keretében az érintettek megoszthatják tapasztalataikat, segíthetik és támogathatják egymást a rehabilitáció útján,

  • a már kialakult idült betegség vagy kóros állapot egyensúlyban tartásának és romlásának megakadályozásának elősegítése,

  • társadalmi szemléletformálás a daganatos betegségek megelőzésében.

eredeti3 feketefeher.JPG

A képen két oldalamon a két segítőm - ők segítették  és  segítik tovább a megvalósulást, kiterjesztett angyalszárnyaikkal repítik elképzeléseimet sok jövőbeli gazdag és szép program felé.

Várunk mindenkit, aki elképzeléseinkkel egyetértve támogatóként csatlakozik munkánkhoz, vagy  jövőbeli rendezvényeinken és programjainkon kíván részt  venni -  közös céljainkért: Összehangolva!

(Dr. Prezenszki Zsuzsanna)

Az alapítvány által képviselt módszerekről ide kattintva olvashatsz:

Simonton módszer és Összehangolva módszer

Ide kattintva pedig megtalálod legújabb programjaink részleteit, melyekre regisztrálhatsz is:

bottom of page