top of page

JÓTÉKONYSÁGI PÓLÓAKCIÓ MEGHOSSZABBÍTVA!

#vallaldakihivast!.jpg
#vallaldakihivast!.jpg

December eleje óta több mint 27 póló csomagot küldtünk ki a pólóakciónk keretében, amit a támogatóinknak ezúttal is köszönünk! Nagylelkű adományozóink segítségével az új évben induló csoportjainkban az év első 15 napja alatt már 7 fő részére tudtunk kedvezményes árat biztosítani, és ezzel segíteni, hogy részt vehessenek programjainkon. Hiszünk a közösségünk erejében és mint látszik, nem alaptalanul. Ezért pólóakciónkat most egy kihívással egészítjük ki!

 

A #Vállald a kihívást! játék menete:

 

 1. Támogasd alapítványunkat 2021. február 19-ig legalább 5000 Ft-al, s mi egy logózott, alapítványi pólót küldünk Neked ajándékba. (Részletek lentebb.)

 2. Menj az alapítványunk facebook oldalára és a „#Vállald a kihívást!” posztunk alá tölts fel egy fotót magadról, melyen a pólót viseled.

 3. Ha kedved van, pár szót írhatsz is mellé az érzéseidről, de ez nem kötelező😊

 4. Február 28-án sorsolunk, 1 szerencsés támogatónk értékes ajándékaink egyikét választhatja.

Nyeremény:

Több mint 20 000 Ft értékben választhatsz magadnak programon részvételt!

A nyertesünk a következő programok közül választhat magának ingyenes részvételt: "Összehangolva a Simonton módszerrel program", "Jól neveld a sárkányod! program", 5 alkalom a Simonton-Klubon, vagy a tavasszal aktuális, szezonális programjaink egyike. (A nyeremény átruházható, készpénzre nem váltható és 3 hónapon belül ki kell választani.)

Image by Alex Radelich

A játék alapja:

Mindenkinek, aki legalább 5000 Ft összeggel támogatja az Alapítványunk működését, egy „Összehangolva – Gyógyít a képzeleted!” pólót küldünk ajándékba!

Alapítványunkkal abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egész évben adhatunk mindazoknak, akik hozzánk fordulnak segítségért. De ez nem menne azon emberek nélkül, akik alapítványunk, az „Összehangolva – Gyógyít a képzeleted!” Alapítvány munkáját segítik. Bármilyen módon: anyagi támogatással, befektetett munkával, vagy néhány kedves szóval és mosollyal. Számunkra mindegyik fontos. Ahogy az alapítványunk nem működhetne a programjainkon formálódó közösség nélkül sem: hiszen mindenki, aki részt vett már rajtuk, a saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen sokat jelent a közösség segítő ereje.

A póló, amit most felajánlunk, mindezt hivatott szimbolizálni. Az érzést, hogy összetartozunk, hogy segítjük egymást a nehéz helyzetekben, hogy „összehangolva” haladhatunk a gyógyulás útján közösen.

 

A támogatásoddal Te is hozzájárulhatsz:

 • az alapítványunk működéséhez

 • programjaink megvalósításához

 • program áraink alacsonyan tartásához

 • s ahhoz, hogy azok is részt vehessenek egy-egy programon, akik a betegség okozta nehéz anyagi helyzetükben amúgy ezt nem tehetnék meg.

 

Amit pedig cserébe kapsz:

 • Egy szép pólót, amiben jó érzés lesz sétálni, kocogni, gyereket nevelni, unokát látogatni, barkácsolni, főzni, vagy bármi mást tenni, mert ha rápillantasz, eszedbe juttatja a közösségünk erejét és azt is, hogy egy nemes és fontos célt támogattál.

Arról már nem is beszélve, hogy ha egyszer túl leszünk a koronavírusos időkön milyen jó érzés lesz közösen felvenni egy következő élménynapunkon vagy erőforrás táborunkon.:-)

IMG_3607_edited_edited_edited.jpg
mandala_2_OL (1)-1.jpg
%C3%96sszehangolva%20l%C3%A1tv%C3%A1nyte
%C3%96sszehangolva%20l%C3%A1tv%C3%A1nyte

A pólót (ld. a képen) jelenleg fehér színben, és ezekben a méretekben tudjuk biztosítani:

 • női póló:  M, L , XL, 2XL méretekben (karcsúsított fazon)

 • férfi póló: L, XL, XXL méretekben

 

Bankszámlaszámunk

Kedvezményezett neve: Gyógyít a képzeleted! Alapítvány
Bank neve: Erste Bank Hungary Zrt
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-93396037

Az alapítványunk még fiatal, így egyelőre nem közhasznú. Addig Bt.-k és Kft.-k élhetnek a lehetőséggel, hogy a támogatásukat - melyről támogatási igazolást állítunk ki - költségként elszámolják.

 

Amennyiben 5000 Ft feletti összeggel támogatod az Alapítványunkat, kérjük, hogy írj utána egy e-mailt a osszehangolva@drprezenszki.hu e-mail címre, #vallaldakihivast! tárggyal, és küldd el nekünk e-mail címed illetve telefonszámod, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, a póló kipostázásának érdekében. A póló méretét és a postázási címet, időpontot is e-mailben fogjuk egyeztetni veled.

Miután írsz nekünk a fenti e-mail címre, alapítványunk egyik munkatársa 3 napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Köszönjük! 

Természetesen az 5000 Ft alatti támogatásaitokat is köszönettel fogadjuk, de a póló önköltségi ára és a szállítási költségek miatt a legalább 5000 Ft összegű támogatások esetén tudjuk a pólót ajándékba adni. Ha további kérdés merül fel benned, felteheted a szervezes@drprezenszki.hu email címen.

A Facebook-on meghirdetésre kerülő játék részvételi jogosultsága

Részvételre jogosultak azok a nagykorú magyar állampolgárok, akik:

 • a www.drprezenszki.hu oldal Jót teszek! aloldalának megfelelő támogatási feltételek alapján rendelkeznek alapítványi pólóval

 • és az Összehangolva – Gyógyít a képzeleted! Facebook oldal lájkolói

 • és a #Vállaldakihívást poszt alatt a játékszabályzatnak megfelelően kommentben megosztják saját fotójukat a pólót viselve.

Nem vehetnek részt a játékban a partnerszervezeteink vezetői és az alapítvány munkatársai.

Nagyon köszönjük!

„Találj egy célt, az eszközök majd követik.”

(Mahatma Gandhi)

bottom of page